ADAM ADAKTAR: ,,DOŽIVEO SAM 3 NERVNA SLOMA“, porodica ADAKTAR bogatija za jednog člana

Adam Adaktar, umetnik koji radi obrve, poznat je među estradom upravo zbog toga. Izuzetno je zastupljen na društvenim mrežama, čak i njegova deca koja su još uvek bebe, imaju zajednički profil koji prati blizu 30.000 ljudi. Stoga, javnost čudi zašto su krili treću trudnoću njegove supruge Anđele.

Foto: Printscreen Instagram

Ponosni tata male ćerkice nedavno je podelio lepe vesti na Instagramu, supruga Anđela se porodila i rodila treće dete.

Foto: Printscreen Instagram

SVIMA IMENA POČINJU NA SLOVO A

-Ispričaću vam jednu priču koja se nedavno dogodila… Bili smo na nekom ručku i moja draga majka me poziva da siđem do garaže, onako radosno mi prezentuje poklon, da je zbog dolaska moje ćerke samoinicijativno odlučila da moj sopstveni auto (moje privatno vlasništvo) ofarba u ROZE, pod parolom „baš je slatko, napokon dolazi devojčica”. Sećate se onda kada smo ofarbali auto za Aziu i tad sam bio na iglama ali dobro je, na kraju je bio plav! U mojoj glavi farbanje kola se tada završilo! Kada sam video da je roze, doživeo sam 3 nervna sloma za dan! Sad sam se već nekako navikao, možda zato sto sam kupio nov auto i ovaj više ne vozim. Ali što se simbolike tiče, bas je preslatko – napisao je Adaktar u opisu porodične fotografije.

Mama Anđela objavila je fotografiju ćerke koja će raznežiti i one najtvrđeg srca.

Foto: Printscreen Instagram

Roditelji se još uvek nisu odlučili za ime bebe, ali s obzirom na to da su oni porodica Adaktar i svima imena počinju na A, ni sada se tradicija neće prekidati, kako je Adam najavio.