Četkica za zube od veprove dlake: Tamara Bogunović pokazala šta sve nosi u svojoj torbi

Modni saveti su uvek dobrodošli, pogotovo ako dolaze od Tamare Bogunović, glavne i odgovorne urednice “Harpers Bazara.”

Foto: Željka Tičerić

Ove nedelje, je baš ova sofisticirana dama otvorila torbu za portal HYPE TV, nas je zanimalo bez čega ne izlazi iz kuće….

Tamara:

-Hajde da počnemo od same torbe. Moj favorit ove sezone je ova jade zelena nijansa domaćeg handmade brenda “Rose de Mai” koji po dizajnu, kvalitetu kože, načinu izrade i zlatnim akcentima može da parira pariskim brendovima. A medium veličina tašne je moja prava mera za sve što mi je potrebno za taj dan – kaže ona i dodaje:

-U poslednje vreme, iz kuće ne izlazim bez novog “Chanel N°1” kremastog balzama za usne i jagodice. Kremasta tekstura u nijansi crvene kamelije neguje, dok blagi pigment naglašava boju prirodnih usana i daje blago rumenilo ukoliko ga nanesete i na jagodice.

Kako sam se pre nekoliko meseci odvažila na fiksnu protezu, drugi must-have proizvod bez kojeg ne izlazim je “Acca Kappa” četkica za zube od čiste veprove dlake. Svaka četkica je ručno sečena i oblikovana što daje na dodatnoj eksluzivnosti. Iako nije specijalno namenjena za osobe sa fiksnom protezom, meni savršeno odgovara. Potpuno druga dimenzija ove svakodnevne rutine!

Knjiga Eriha Froma “Umeće ljubavi” već neko vreme je na mojoj read listi i sada je došlo njenih pet minuta.

I last, but not least, “Chanel Gabrielle” parfem od 50ml sa jasminom, ylang ylangom, cvetom pomoranže i tuberozom, a u prepoznatljivoj “Chanel” kvadratastoj bočici.

Izvor: hypetv.rs