EKSKLUZIVNO: “BEOVIZIJA” DOBIJA NOVO RUHO!

Euforija oko “Evrovizije” nikada se ne stišava!

Nakon problema oko muzičkog takmičenja “Beovizija” konačno smo dobili informaciju da će se to prestižno takmičenje održati u novom studiju ” Hype” produkcije koji je otvoren u Hali 8 Beogradskog sajma.

Producent i menadžer Saša Mirković je doslovno doveo “Evroviziju” u srpsku prestonicu.

sasa mirkovic

-Potrudili smo se da sve jako brzo završimo i mislim da smo uradili kvalitetan posao. Podsetimo, pre mesec dana ovde je bio samo beton. Novi studio biće podeljen na dve celine, jedan deo će biti filmski studio a drugi je namenjen za šou programe od kojih će se prvo raditi “Beovizija”, koja će biti prikazana na jednoj nacionalnoj frenkvenciji – rekao je direktor i osnivač “Hype” produkcije Saša Mirković.

Kao neko ko je uspeo da dovede Evropu u Beograd ali kao neko ko zna da proceni i prepozna šta bi to donelo pobedu našoj zemlji uliva sigurnost pa je baš zbog toga odlična vest što će naredno takmičenje “Beovizije” biti pod dirigentskom palicom producenta i menadžera Saše Mirkovića.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar