POJAVILA SE U DONJEM VEŠU NA KANSKOM FESTIVALU: Glumica koju su povezivali sa Dikaprijem poznata po seksipilu kojem zrači

Sinoć na Kanskom festivalu crveni tepih zapalila je Madalina Genea, italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla, poznata po svojoj raskošnoj lepoti i neverovatnom seksepilu kojim zrači.

Foto: Printscreen Instagram

Madalina se pojavila na premijeri filma „Elvis“, a izabrala je glamuroznu, ali istovremeno i veoma izazovnu kreaciju u kojoj se bez mnogo muke istakla u masi drugih lepih dama.

Ova 34-godišnjakinja blistala je u beloj toaleti, koja je zapravo spoj seksi bodija ukrašenog perlicama i cvećem i šlep suknje sašivene od desetine metara tila. Ova kreacija je bila asimetrična, odnosno praktično nije imala prednji deo, pa je gospođica Genea svima pokazala svoje vitke, zategnute, duge noge.

Ona je izdanje upotpunila efektnim, svetlucavim minđušama, sandalama sa srebrnim kaišićima i efektnim prstenjem, a savršenom šminkom naglasila je svoje lepo lice.

Inače, Genea ona se na čizmu preselila zbog manekenstva još kao 15-godišnjakinja, ali je zapravo rođena u Slatini u Rumuniji. No, sada je u Italiji velika zvezda, a tamošnji mediji je obožavaju i davno su joj dali nadimak „moderna Sofija Loren“ zbog sličnosti sa proslavljenom glumicom.

Madalina ima ćerkicu Šarlozu, koju je dobila u vezi sa Rumunom Metjuom Stratanom, a posle njega povezivana je i sa Džerardom Batlerom, Leonardom DiKaprijem, Vitom Šnabelom i još čitavim nizom uspešnih slavnih zavodnika.

Izvor: zena.blic.rs