DARKO ZA SVE OKRIVIO MARINU: „Zbog nje me svi pljuju“!

Nakon svađe sa verenicom Marinom Gagić, pevač Darko Lazić demantovao je priče da je pucao u sopstvenoj kući iz besa, kao i informacije da ga je Marina napustila.

Međutim, nakon svih prljavih stvari koje su isplivale nakon porodične svađe, Darko je verenici zapretio da će je ostaviti ako ne prestane da daje medijima povod za pisanje i okrivio je za sve što im se trenutno dešava. 

„Darko je poludeo, ovo nije prvi put da ga Marina nakon bezazlene svađe otprati sa društvenih mreža i piše statuse koji aludiraju da joj u odnosu sa Darkom nije sve u redu. Žalio mi se, kaže ‘Zbog nje me svi pljuju’.

Svaki put zbog nje završe na naslovnim stranama, a posle joj bude krivo. Darko razume da je ona mlada, neiskusna i da neke stvari radi ishitreno, ali mu je više preko glave da ga svi pljuju i upiru prstom u njega.

Svašta joj rekao, valjda je ovaj put shvatila i nadam se da se to više neće ponavljati, jer ako tako nastavi on će napustiti nju“, kaže Darkov prijatelj. 

Nakon svega oglasila se Marina i pokušala da sredi situaciju koju je sama zakuvala:

„Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče“, rekla je Marina za medije i dodala:

„Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž.“

Piše: Redakcija HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar