Marija Šerifović objavila snimak na Instagramu kako je sa Uragankama proslavila ulazak u finale! (VIDEO)

Grupa „Hurricane“ sinoć se plasirala u finale Pesme Evrovizije sa pesmom „Loco loco“, a Marija Šerifović otkrila je na svom Instagram profilu atmosferu u Roterdamu nakon našeg plasmana.

 Marija je bila euforična baš kao i naše pevačice, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, a svoje uzbuđenje pokazala je i na društvenim mrežama.

– E tako! E tako! Razbile su! Hvala svima! Do ja*a, top top! – poručila je Šerifovićeva, zadovoljna uspehom naše zemlje.

Nekadašnja pobednica Evrovizije snimila je i Uraganke koje su pozirale pred medijima i publikom, koja ima je pružila veliku podršku tokom takmičenja. Finalistikinje su skakale sa našim zastavicama, vikale „Srbija, Srbija“ i vrištale od sreće.

Nakon toga su otišle u pres studio gde su davale izjave i usput se zahvaljivale svima.

Zatim su se uputile u garderobu i tamo nastavile da slave uspeh. Marija se na kraju u ime cele naše delegacije i naših predstavnica zahvalila svima.

– U ime čitave srpske delegacije i naših predstavnika, one će to sigurno reći kasnije, ali veliko vam hvala u njihovo ime. Verujte da se ovde i te kako osetila podrška svih vas, tako da još jedanput hvala vam veliko, idemo dalje, samo jako – poručila je Marija i pokazala stisnutu pesnicu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar