UDARAC na Andreanu Čekić! Skinut joj SPOT sa Jutjuba!

Udarci na Andreanu Čekić ne prestaju! Njen hit „Cipele“ koji je uradila sa Eirom Đulovićem i kompozitorom Sašom Lazićem, a s kojim više nije u dobrim odnosima, skinut je s Jutjuba i tako joj je čak 70 miliona pregleda palo u vodu, saznaje Scandal!

„Oficijalni spot pesme Cipele nestao je sa Jutjuba i niko ne zna na čiji je to zahtev urađeno. Da li je to tražila Andreana ili pak Đulović ili Lazić, nepoznato je, uglavnom blizu 70 miliona pregleda bačeni su u vodu“, objašnjava izvor i dodaje:

„A ni to nije kraj! Emir je s Vukom Mobom odradio obradu ovog hita, snimljen je i novi spot i okačen na zvanični kanal, tako da se sada vrti njihov spot, a Andreane nema nigde, kao da nije nikad ni pevala tu numeru. Plašim se da će joj možda zabraniti da uopšte izvodi tu pesmu“, završava izvor.

Podsetimo, povodom sukoba sa Lazićem i Đulovićem Andreana je rekla sledeće:

„Oooo… Pa… Hajde ovako… Saša Lazić koji je kompozitor pesme Cipele smatra da mu nešto dugujem. Ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštovala najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisali „Cipele“, Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu „Cipele“ na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko mesec i Saša tražio sve pare od pregleda. Ja sam rekla: Drugaru, obrati se kome treba, ako misliš da ti nešto pripada. Jedan veliki pozdrav za njih i zaoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama. Smešni ste“ Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo“, rekla je tim povodom Andreana.

Izvor: Svet i Skandal

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar